Forum:
Audi Q3, Q5, Q7 oraz Audi A6 i Audi A7.
994
wiadomości -
302
wątkach, -
219
użytkowników
Welcome,
Guest
.
Please
login
or
register
.
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
Audi Q3, Q5, Q7 - forum podstawowe
»
Ogłoszenia
»
kolektor ssacy kolektory ssace audi vw 2.7 3.0 sprzedam regeneracja
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: kolektor ssacy kolektory ssace audi vw 2.7 3.0 sprzedam regeneracja (Przeczytany 2979 razy)
oksu-b
Gość
kolektor ssacy kolektory ssace audi vw 2.7 3.0 sprzedam regeneracja
«
dnia:
17.08.2013 15:14 Sierpień 2013 »
Witam Forumowicze posiadam na sprzedaz kolektory ssace do audi vw 2.7 3.0 w tym przypadku do audi a7 ale jak wiadomo wystepuja tez w phayetonie touaregu a4 a6 a5 a8 q5 q7 . mniejsza z tym. od 5 lat sie zajmuje kolektorami posiadam cale kompletne. prawe lewe 2004-2008 i 2008-2012
roznia sie kolektorem uszczelka i silniczkami 4 piny starsze i 5 pin nowsze. mozliwosc regeneracji za 2 kolektory prawy lewy 850zl. wymieniam caly kolektor dostajecie kolektor po przebiegu 5 tys. a srodki klapki ciegno fasolka itp jest nowe. stare mi wysylacie a ja wam wysylam praktycznie nowe. zainteresowanych prosze o kontakt.
moj login na allegro okus-b posiadam po 850zl kolektor strona 2 strony 1600zl. dla was moge zregenerowac(nie naprawiam ani nic nie kombinuje poprostu wymieniam srodki i elementy zuzywajace sie na nowe). jestem tu nowy wiec jak by ktos chcial zdjecia to na emile wysylam jak wygladaja zregenerowane kolektory ktore dostaniecie. moj emile
oktaw_binda@gazeta.pl
lub
oktaw_binda@o2.pl
wysylka poczta polska pobraniowa.
na zakupiony towar daje 6 miesiecy gwarancji zapomnielem wspomniec:D
pozdrawiam wszystkich.
Jako jedyny wysylam zdjecia jak kolektor jest regenerowany a raczej bym powiedzial ze wymiana wszystkiego nastepuje bo nie naprawiam kolektorow ani nie robie nic na sztuke towar prosto z fabryki.
ZAPRASZAM.
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Forum Audi Q
»
Audi Q3, Q5, Q7 - forum podstawowe
»
Ogłoszenia